Vecka 1

Vecka 1

  • 3 Recept
Fisk – Mat som nästan lagar sig själv !

Fisk – Mat som nästan lagar sig själv !

Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. En av mina favoriter är en gratäng med torskfilé
Kyckling och ädelostgratäng

Kyckling och ädelostgratäng

Baka i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter tills kycklingen är genomstekt. 1 st lök, gul hackad. 1. 1 msk smör. 150 g ädelost. 1. 1 ask coctailtomater
Färsiga oxrulader

Färsiga oxrulader

4 1 liten gul lök smör eller margarin till stekning ca 3/4 burk ansjovisfilé (à 125 g) 2 msk hackad persilja 500 g nötfärs 1/2 tsk salt 1/2 tsk nymalen vitpeppar Sås 2 dl vatten eller vatten och vitt vin 1 dl mellangrädde 11/2 msk ansjovisspad 1 msk soja 1 lagerblad 4 kryddpepparkorn ca 3/4 msk majsstärkelse (Maizena) Till servering potatis eller bandpasta inlagd gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong