Kerstins krämiga kycklingpaj Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den Matklubben.nu
Nikkaluoktasoppa med smak av sambal och turkisk youghurt Hacka vitkålen, lättast i matberedare. Hacka lök eller purjo. Fräs vitkålen i lite olja i en stekpanna tills den blir lite mjukare Matklubben.nu
Räkgryta med sting Räkgryta 1 port. 200 g skalade räkor, jag använde Änglamarks frysta. 1 dl kokosgrädde. 1 dl små blomkålsbuketter Birgitta Höglunds Paleo
Ligmafabrikens blåa höstgryta Bryn köttet i tärningar tilsammans med den stora löken och 1 slantad motot till det fått färg i 1,5 matsked smör Matklubben.nu
Grönpeppargryta Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta, rör ner tomatpuren. Tillsätt grytbitarna, buljong och creme fraiche Matklubben.nu