Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt
Tid ca 15 min / 5 jordgubbar/pers. Ingredienser. JordgubbarThaibasilkablad (2 st/jordgubbe)CitronFlorsockerTandpetareSkölj och dela jordgubbarna på tvärenSätt fast ett blad thaibasilikablad på varje jordgubbePressa o droppa ett par droppar citronsaft över varje blad och jordgubbeSikta över florsocker så det kommer på hela tallriken och jordubbarnaKLART
Jag gjorde ett shysst drinktilltugg nyligt. Receptet fick jag lära mig av min vän i San Francisco, Tim, som var vegan för det mesta men vegetarian när det passade sig bättre
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar