Fyllning. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden
När jag var liten var en av de godaste sakerna man blev bjuden på hos min mormor hennes äppelgröt. Förra veckan fick jag plötsligt en hink med äpplen och sökte i minnet efter receptet på den goda gröten
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Jag gillar att kombinera olika bär som växer i trädgården. Idag blev det hallon och krusbär. Jag kan varmt rekommendera att ha i lite olika kryddor i sylten för att få lite extra sting
Gör din egen sylt. Det går snabbt, är enkelt och så mycket godare än köpt. Ingredienser. 1 kg bär (färska eller tinade frysta)1 paket syltsocker Jag hade 700g mörka krusbär och lite blåbär, jordgubbar och rabarber så att det blev ca 1 kg bär
Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme