Bakmaskin

Bakmaskin

  • 8 Recept
Morotslimpa med havregryn

Morotslimpa med havregryn

Kör degen i en bakmaskin ca 5 min eller knåda degen förhand ca 10 min. Morotslimpa med havregryn. 2 st. limpor
Cheddarbröd

Cheddarbröd

Kör med degkrokar i en bakmaskin ca 10 min. 2 st. 5 dl vatten. 50 g jäst. 2 msk olivolja. 2 tsk salt. 1 msk socker
Lingonbröd för bakmaskin

Lingonbröd för bakmaskin

Häll ner jästen så att den hamnar längs bakskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med vattnet förrän knådningen påbörjats
Parmesanfranska i bakmaskin

Parmesanfranska i bakmaskin

Lägg i alla ingredienser i den ordning de står i ingredienslista i degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innan maskinen startas
Ljust solrosbröd till bakmaskin

Ljust solrosbröd till bakmaskin

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl

Vörtbröd i bakmaskin

Följ instruktionerna till din maskin. Jag värmer vätskan lite och häller i allt enligt listan. Program bas/normalt
Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Lingonbröd, bakmaskin

Lingonbröd, bakmaskin

Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd