Morotslimpa med havregryn Kör degen i en bakmaskin ca 5 min eller knåda degen förhand ca 10 min. Morotslimpa med havregryn. 2 st. limpor andreanordling -
Cheddarbröd Kör med degkrokar i en bakmaskin ca 10 min. 2 st. 5 dl vatten. 50 g jäst. 2 msk olivolja. 2 tsk salt. 1 msk socker ankanplankan
Lingonbröd för bakmaskin Häll ner jästen så att den hamnar längs bakskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med vattnet förrän knådningen påbörjats Matklubben.nu
Parmesanfranska i bakmaskin Lägg i alla ingredienser i den ordning de står i ingredienslista i degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innan maskinen startas Matklubben.nu
Ljust solrosbröd till bakmaskin Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl Matklubben.nu
Vörtbröd i bakmaskin Följ instruktionerna till din maskin. Jag värmer vätskan lite och häller i allt enligt listan. Program bas/normalt Matklubben.nu
Morotsbröd till bakmaskinen Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter FikaErica
Lingonbröd, bakmaskin Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd Matklubben.nu