Ingredienser. 4 ägg. 1 dl vatten. 2 msk kokosmjöl. 1/2 dl fiberhusk. salt. Gör så här. Vispa ägg och vatten och tillsätt sedan de torra ingredienserna och vispa ordentligt
Söndagens Powerstep gick toppen, kände mig så inspirerad igår. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Under vårt tak” som är en Paleoblogg, vi skriver om vad Paleo är för oss och vad livsstilen inneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
)Fänkålsgratäng med purjolök, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Detta behöver du till en gratäng för fyra500 g fänkål200 g purjolök10 soltorkade tomater1 vitlöksklyftaPersiljaPepparmixSalt3 dl kokosmjölkKokosolja att bryna iSå här gör duSätt ugnen på 200 graderSkölj och skär purjolöken i ca 1 cm breda slantarKlicka lite kokosolja i en gryta och bryn purjolöken lättStrimla Fänkålen och de soltorkade tomaternaRör ner fänkålen och de soltorkade tomaterna med purjolökenSkala och pressa ner vitlöksklyftanSmaka av med lite pepparmix, salt och persiljaRör om och låt allt bryna ihop några minuterHäll på kokosmjölken och låt koka sakta i ca 5 minuterHäll Blandningen i en ugnssäker form och grädda mitt i ugnen i 20 minuterLåt gratängen stå och vila några minuter innan du serverarÄt och Njut av god och naturlig mat. 10 soltorkade tomater
Så blev det pulled beef även här på Lilltäppan. Mer av en slump faktiskt. anledningen var att jag ramlade över krav-högrev och då blev jag tvungen köpa det