Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Bacardi breezer och rabarberkyckling med kokosris. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Ta ut långpannan och låt fisken vila ett par minuter innan den serveras med såsen. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Det är ju faktiskt bara i Sverige och Finland som vi ger barn denna dryck. Men så tycker jag att det är ett mysigt sätt att avsluta dagen på, med en trött och gosig Allan i famnen drickandes välling
Till förrätt igår hade vi hummersoppa och här kommer receptet. Klyv humrarna och ta ut köttet. Skala och skär morötter, palstenacka, lök och vitlök i bitar
Då var det måndag igen och vi startar veckan med ett lättlagat fiskrecept. Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Börja med att skala och dela morötterna i lagom långa fyrkantiga stavar, lika långa som du kommer att dela fisken i portionsbitar, ska täcka botten på fiskblocket vid serveringen
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Krydda fisken med salt och citronpeppar. Lägg i en ugnsfast form och droppa över lite ramslöksolja. Lägg i broccolibuketter och bitar av paprika i formen och låt rosta med fisken,