Bröd och matmuffins

Bröd och matmuffins

  • 4 Recept
Glutenfria tehönökakor

Glutenfria tehönökakor

Underbart mjukt och saftigt bröd som nästan smälter i munnen om du äter det nygräddat. Det här är ett av mina favoritbröd, jag kallar det tehönökakor eftersom jag använder mig av mitt recept på hönökakor men bakar ut bröden till tekakor
Glutenfria tékakor 16 st

Glutenfria tékakor 16 st

Rör om ordentligt och tillsätt mixen. Ta upp degen och dela den i två lika stora delar. Värm mjölk och olja till 37° och häll över jästen. Rör ner 1 msk fiberhusk och låt stå en liten stund så att degvätskan blir något tjockare och lite geléliknande. Rulla platta ut varje bit till en ganska rund och cirka 1,5 cm tjock kaka
Matmuffins med en massa gott i

Matmuffins med en massa gott i

Matmuffins är en sådan där superbra sak att ha hemma i frysen och ta upp och äta tillsammans med en sallad, en soppa, som mellanmål eller till buffén
Matmuffins med örtfärskost

Matmuffins med örtfärskost

Tänkte först att vi bara skulle ha en smörgås till soppan, men så kom jag på andra tankar och rörde snabbt ihop en matmuffinssmet