Skär köttet i lagom stora grytbitar. Lägg i köttet och häll ner vinet. Serveringsförslaget är att man lägger en bit dagsgammalt surdegsbröd i skålar och sedan hälla på köttgrytan
Grytbitar av fläskkött får här mycket smak av bland annat dijonsenap, ättiksgurka och oliver. 4 hg putsade grytbitar av fläskkött. 4 hg putsade grytbitar av fläskkött
1 kg revben3 röda lökar2 st köttbuljongtärningar2 st vitlöksklyftorvattenHäll i vatten i en kastrull, tillräckligt så det kommer att täcka revbenen. 2 st köttbuljongtärningar
Jag hade ca 700 gr kassler1 pkt bacon650 ml kokosmjölk2 vitlöksklyftor3 msk tomatpuréCreole - kryddaingefära - kryddaSambal oelek - kryddaJag stekte först baconen tillsammans med vitlöksklyftorna som jag pressade
Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär