Middag

Middag

  • 3 Recept
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker

Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker

Ingredienser Portioner. 4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Thaigryta i ugnen

Thaigryta i ugnen

Sätt ugnen på 175 grader. Skala och strimla moroten, ansa och strimla vårlökarna och strimla kycklingfiléerna