Vispa sedan ner fiberhusk, grädde och salt. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan)
Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna. lägg över plastfolie och kavla ut smeten. Lägg på tomatsås, strimlad skinka och riven mozarella och rulla ihop från kortsidan med hjälp av bakpålåtspappret precis som med en rulltårta
Vi flyr HBG och sitter i bilen upp till Närkingarna i Örebro för nyårsfirande. En av er läsare tipsade om att använda mitt recept på tortilla som pizzabotten och det har jag nu provat
Jag är helt förälskad i Fat Head pizzadegen och ser så många möjligheter med det. Det som är annorlunda med det receptet är att det är mer elastiskt och har mer brödegenskaper
Vispa upp ett ägg och pensla pirogerna. Jag är här med Malin och idag ska vi jobba lite med ett gemensamt projekt efter frukost innan det avslutas med lunch och jag beger mig hem igen