Briefylld fläskytterfilé Skär fläskytterfilén i tjocka skivor, ca 3 cm. Banka dem platta och lägg en skiva brieost. Fäst ihop med tandpetare Matklubben.nu
Fetaost kycklingfilé Skär ett snitt i varje filé och fördela fetaosten i filéerna. Linda baconskivorna runt om filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör Hemmets Journal
KYCKLINGFILÉ I LÅNGPANNA MED FÄNKÅL, ZUCCHINI OCH BALSAMVINÄGERSÅS Varje juldag, sedan tidernas begynnelse typ, har Lars och hans 3 gamla polare träffats. Det började redan innan min tid och då alltid med julfrukost Malin's Diner
Rödvinsbrässerad högrev med honungsglaserade rotfrukter Sätt ugnen på 175ºC. Bryn köttet runt om i lite smör i en ugnssäker gryta. Tillsätt lök, vitlök, timjan, vin och buljong Scan
Högrev, rosmarinpotatis och rödvinssås Sätt ugnen på 100°. Dela högreven i två bitar. Salta och. peppra. Hetta upp en stor gryta, gärna gjutjärn, med smör Coop
Hjortstek Jag vet inte om hjortstek klassas som stenålderskost men nog var det vilt det kött som jägarna på stenåldern drog hem till sina familjer Min Lilla Kokvrå
Plommonspäckad viltstek Gör så här. Lägg plommon och örter i en skål, krydda med fond, salt och peppar. Skär ett litet hål i mitten på steken och tryck in de kryddade plommonen i steken Touchoftaste