Pajdegen. Pajen är klar när fyllningen har “stannat” och pajen har fått fin färg. Servera pajen ljummen. Tryck ut degen i en pajform som är 24 centimeter i diameter. Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter. Häll fyllningen I pajskalet och grädda 25–30 minuter i nedre delen av ugnen
Bred ut ostblandningen i pajskalet. Pajdeg. Tryck ihop smulorna och tryck ut dem i en pajform, 24 cm i diameter, gärna med löstagbar kant. Nagga och förgrädda pajskalet 10 minuter mitt i ugnen
Kavla ut den i en pajform (30 centimeter i diameter) och ställ kallt ett tag. Förgrädda pajskalet i 15 minuter. Ta ut pajskalet och höj ugnstemperaturen till 200 grader. Häll över äggstanningen och grädda till sist pajen i 35 minuter
Pajdeg. Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform modell större. Fördela i pajskalet. Blanda övriga ingredienser i en bunke och häll sedan smeten försiktigt i pajskalet