Rödspätta

Rödspätta

  • 1 Recept
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal