Min granne som bor på samma våning som mig hade fått nys om att jag bakar en del, hon hade även fått nys om mitt instagram konto och blivit helt paff över vad som försegår i hennes grannes kök
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Nu när jag ändå är inne i tårtträsket, så har jag ju givetvis letat upp recept på sådant man vanligen använder till tårtor, som sockerpasta, smörkräm och kristyr
Sockerkaksbotten. Gör botten någon dag innan så sparar du tid När du ska montera tårtan. Vispa ägg och socker blanda de torra ingredienserna för sig själv först blanda i hop och häll i ljummet vatten i