Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter

Charlotte Russe

Vispa gulor och socker pösigt, tillsätt citronsaft och skal. Geleatinbladen läggs i kallt vatten i ca 5min, kramas ur och smälts i en kastrull på svag värme

Populär Charlotte russe

1.  Vispa ägg och socker ljust och pösigt till rulltårtan. Blanda samman mjölet med bakpulvret och rör ner det i äggsmeten

Charlotte russe

Rulltårta. Sätt på ugnen. Täck en plåt med bakplåts- eller smörgåspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det försiktigt tillsammans med vattnet
Charlotte Russe

Charlotte Russe

Dette er en godt kjent dessert, men den er ikke kjedelig av den grunn. 3 egg75 g sukker75 g hvetemel1 ts bakepulverca 2 dl bringebærsyltetøy5 plater gelatin2 egg5 ss sukker4 dl kremfløtePisk eggedosis av egg og sukker