Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter inna du rör ner tomaterna. 10 små cooktail tomater
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Tillsätt tomatpuré och rosta den snabbt. Häll i krossade tomater, vatten, grädde, fond och paprikapulver och låt det koka sakta i minst 10 minuter. 1 msk tomatpuré. 400 g tomater, krossade på burk
Dela körsbärstomaterna på mitten och hacka ruccolan grovt. Smält smöret till den färska pastan i en stekpanna och lägg sedan i vitlöken, ruccolan och tomaterna och låt de svänga runt i smöret