Min smak

Min smak

  • 12 Recept
Filé i dragon och senapssås

Filé i dragon och senapssås

Låt det få puttra ihop i någon minut och häll sedan i filébitarna. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
Cinnamon honey butter

Cinnamon honey butter

Hittade ett spännande recept på Pinterest och det lät som nåt min vän Anette skulle gilla. Hon har ju fyllt år i veckan, så vad gör man
Coeur de filet provençale

Coeur de filet provençale

Fördela vitlökssmöret över köttet och ställ in det i ugnen några minuter tills smöret smält. salt (efter smak)
Ugnsbakad lax med vitlökssås

Ugnsbakad lax med vitlökssås

Häll såsen över laxen och ställ in min i ugnen i 20 minuter. Ta ut formen ur ugnen och strö över räkorna, ställ tillbaka formen i ugnen ytterligare 5 minuter
Honungsgriljerade revben med rödkålssallad

Honungsgriljerade revben med rödkålssallad

Vänd ner dressingen och smaksätt med salt. Stek köttet i ca 30 min. Sätt ugnen på 175°C. Gnid först in ribsen med citronskal, saft och vitlök och sedan med timjan, salt och peppar
Glaserade revben med chili

Glaserade revben med chili

Baka i ugnen i 15 minuter. Baka i ugnen i 10 minuter. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. Sätt ugnen på 175°C
Rimmade revben

Rimmade revben

Blanda ingredienserna till lagen i en stor form och rör runt ordentligt, lägg köttet med ena sidan ner i formen
Honungsglaserade revben

Honungsglaserade revben

Pensla på glazen på köttet i omgångar och stek vidare i ca 30 minuter. För många är revbensspjäll ett måste på julbordet
Äppelcidermarinerade revben

Äppelcidermarinerade revben

Nu är jag hur som helst hemma igen i alla fall och ska spendera resten av denna söndagen tillsammans med min lilla familj