Picklad rödlök

Picklad rödlök

  • 3 Recept
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Skiva rödlöken i tunna skivor • Blanda rödlöken med sockret så att det smälter • Häll på vinägern och oljan • Blanda ihop och smaka av med salt • Häll i en tät burk och låt ställ i kylen minst en halvtimme • Yum

Picklad rödlök – till allt!

Jag har blivit fulkomlligt förälskad i pickladrödlök. Inlagd rödlök eller marinerad rödlök. 1 glasburk med lock, 2-3 rödlökar, 1/2 dl ättika (12%), 1 dl sukrin (eller annan sötning), 1 tsk salt & vatten till att fylla upp (2-3 dl). 2-3 rödlökar
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Skala och skär rödlöken i tunna skivor på mandolin. 2 rödlökar. 2 rödlökar ½ dl ättikssprit. Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch