Ikväll har jag gjort ett bröd som jag blev supernöjd med. )Jag hade en liten ask med "President Rondele blåmögelost"i kylen som jag behövde använda till något och då kom jag på idén att baka en focaccia
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Har ända sedan jag köpte boken Lyxiga cupcakes och läckra småkakor - Bakverk från berömda Hummingbird Bakerey i London varit sugen på att testa cheesecakebrownies med hallongrädde
3 dl mandelmjöl. 1,25 dl stevia strö eller annan sötning. 2 tsk bakpulver. 1 ägg. 0,5 dl kokoflingor. ev. lite kokosmjöl om bären/frukten du använder är väldigt blöt
Om man inte vill använda gelatin så är gelésocker multi ett mycket bra alternativ. Jag använder det alltid när jag gör pannacotta, och numer även för det mesta när jag gör mousser
. Igår var det jag som hade fredagsfikat på jobbet. Torsdagskvällen ägnades därför åt en hel del bakande i olika former men det var bara en av sorterna som fick följa med på jobbet