Fisk

Fisk

  • 5 Recept
Fisk med krämig sås

Fisk med krämig sås

Koka ihop såsen och sjud fisken däri i några minuter. Tiden beror på vilken typ av fisk ni valt och hur stora bitarna är
Fisk med pepparrotstäcke

Fisk med pepparrotstäcke

Tina fisken. Stek fisken i 15-20 minuter i 225 grader. Lägg den i en smord ugnsfast form. Täck med tomatbitarna
Pochera fisk

Pochera fisk

Hel fisk kan koka i sitt eget spad tillsammans med lite grönsaker. Att pochera fisk innebär att fisken sjuds i minimalt med vätska över en bädd av grönsaker i en vid kastrull
Fisk och krabbbiffar!

Fisk och krabbbiffar!

Supergoda biffar gjorda på fiskfärs och krabba med friterad ingefära, ugnsbakad zucchini, frästa morötter och en het thaisås
Fisk i dill- och äggsås

Fisk i dill- och äggsås

fisk i äggsås. Fisk. 400 gram fryst fiskblock. Skär fisken i tärningar (ca 2x2 cm) och lägg dem i såsen. 400 gram fryst fiskblock