Hacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp 1 dl grädde och farin-socker i en kastrull. Häll den heta grädden över chokladen och rör om tills den smälter
En relativt enkel, supergod och vacker dessert. Ibland gör man såna där saker som man verkligen inte vill misslyckas med, som när man har ett viktigt projekt på jobbet eller ett föredrag eller när man ska laga mat till någon som man tycker väldigt mycket om och allt rent av skiter sig
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde och mjölk och slå det över äggulorna, blanda väl och tillbaka i kastrullen
Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Du kan t o m förbereda hela desserten och ställa in den i kylen några timmar innan servering
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte