Söndag 26 februari 2017. Det må vara att det är fastlagssöndagen idag och ni egentligen är på jakt efter ett himla bra recept på semle- /fastlagsbullar men då ber vi er att klicka här så kommer ni till det receptet på ett vips
Vad vore hösten utan paj. I alla former och varianter är de välkomna och just nu har ja min favorit som är en päron och toscapaj detta är något så fantastiskt gott
Mycket saffran blir det. Jag älskar saffran och vanilj, och den här tiden på året är det fullt tillåtet, för att inte säga rekommendabelt, att ta ut saffranssvängarna
Eftersom det är äpplets dag så tänkte jag bjucka dig på mina godaste bakverk med äpplen. Först ut är den här underbara knäckiga äppelpajen med hemkokt vaniljsås
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Vill ge er ett tips om en god och smidig efterrätt till middagarna. Bra med frysta efterrätter som kan göras dagen innan eller flera dagar innan om det är svårt att hinna med