Panerad parmesankyckling. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbrödsblandningen. Jag tog det jag hade hemma så det blev vanlig kycklingfilé
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Blanda pasta, kyckling och svampfräset. 1 st kyckling. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den. 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé. Pajdeg 5 dl vetemjöl 250 g tärnat smör 1 tsk salt 4 msk vatten Fyllning 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé 5 dl crème fraiche 34% 3 tsk sambal oelek ½ orange paprika 2 schalottenlök ½ - 1 dl sweet chilisås Salt 2 - 3 msk Maizena mjöl 125 g mozzarellaost
Bena ur kycklingen och dela köttet i lagom stora bitar. Fördela kycklingbitarna över spagettin. 1 grillad kyckling. 6 dl kokt fullkornsspagetti, ca 200 g före kokning 1 gul lök 0,5 grön paprika 0,5 röd paprika 0,5 gul paprika olivolja 1 msk curry 2 dl hönsbuljong 2 dl mellangrädde salt och svartpeppar 1 grillad kyckling 1 dl riven ost
Putsa och skär kycklingen i små bitar. Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Varva vit sås, lasagneplattor, kyckling och bacon, smulad fetaost och tomatsås