God mat ska man också njuta av. Det tillhör ju också livets god, så nu bjuder jag på smarriga asiatiska kräfttubes som passar perfekt innan maten till lite cava eller mousserat vin
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Tips på matigt bröd till påskbordet. Snabbmat till mello. Hej,. Redan första advent i morgon. Nu är det slutspurt på året och snart börjar den mest hektiska perioden i butiken
Pinnformatet känns trevligt och är lätt att ”dippa” i ädelsotröran. Ett superenkelt tilltugg till glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra
Servera denna med ris och sallad och den kommer göra succé på bordet och även som matlåda. Tillsätt currypasta, limesaft, grädden, vitlök, kokosmjölk och tomatpuré