Lasagne - det är såsen som gör det. Och mängden av den framför allt... En riktigt god lasagne kräver en riktigt god köttfärssås. Det är ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen Två små kök
Chokladtårta Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan. Den smakar godare för varje dag som går Fröken Luisa
Æbleskiver (danska munkar) av jäsdeg Smula ner jästen i en skål och tillsätt 1 tsk socker och 1 msk mjölk och blanda samma noga. Ställ åt sidan en stund på varm plats så att jästkulturen kan komma igång ordentligt (denna metod är bra också vid brödbak) Matklubben.nu
Kokosrutor I helgen blev det snabbt bestämt att det var jag som skulle baka till fiket på sonens innebandymatch Matnyttigt
Enkel chokladkola Lägg hackad choklad, smör och kondenserad mjölk i en tjockbottnad kastrull. Smällt på svag värme och under omrörning Matklubben.nu