Nyår 2012 – förrätt IJagtyckersåmycketomtilltuggochförrätterattjagskullekunnalevaenkompådem, ochdetvarväldelvisanledningentillattvihadetvåförrätterpånyårMatarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Mannerströms SkagentoastRäkorpåenfredagärjuingetnytthärhosossmenegengjordskagenrörapåtoastvarnågotnytt. HarfaktisktaldriggjortegenskagenröraförututanbaraköptmendetvarjusuperenkeltMat och odla
Västerbottenpaj med löjromHärkombinerastvåavdeabsolutbästasvenskamatprodukterna. löjromochvästerbottensost. Etttipsförvackeruppläggningärattanvändatvåmatskedaravmodellstörreförattformavackra "ägg" avlöjromChristofers Kök
Västerbottensrullar med löjromSättugnenpå200grader. Rivdenkoktapotatisengrovtochblandadenmedosten, äggulan, saltochvitpepparwww.koket.se
Crêpes med räkor och krabbaCrêpes. Vispaägg, mjöl, smörochgräddetillensmet. Låtsvällaienkvart. Gräddasmetentilllövtunnacrêpes, defårejvaratjockawww.koket.se
Laxbakelse med kräftorFyllning. Låtkräftornarinnaavnogaochpressaurvätskan. Hackakräftorochlax. Blandakräftstjärtar, lax, crèmefraiche, majonnäs, dillochcitronpepparHemmets Journal
Raggmunksvåfflor - ReceptRaggmunkärentypavrårakaka - fastpotatisenblandasmed. enpannkakssmetsomgörattdenhållerihopbättreRune Matomanen - Matälskare
KantarellcocotterSkalalökenochhackadenganskafint. AnsadenfärskasvampenellerlåtdenkonserveraderinnaavordentligtHemmets Journal
OstsuffléSättugnenpå225°. Vispautmjöletihälftenavmjölkenienkastrull. TillsättrestenavmjölkenochlåtkokauppundervispningArla