Onigiri - Japanska Risbollar 1) Koka riset likt "vanligt" ris. Ha i riset, vattnet och saltet i en gryta och låt koka upp under lätt omrörning Matklubben.nu
Teriyaki lax med tillbehör Första dagen i det japanska köket gick väldigt smärtfritt. Jag blev riktigt imponerad när jag satte mig ner för att äta Mat, Pyssel och Magi
Friterade risbollar Eftersom sambon är väldigt förtjust i saffran så tänkte jag förgylla julbordet med dessa risbollar. Har ätit de förut och tyckt att det var lite tama så denna gång matade jag på lite mer med cayennepeppar och det blev bättre Salt och Sött
Risbollar Glad, mätt och nöjd. Idag var jag sugen på att experimentera med något jag inte gjort förut. Risbollar. Roligt mums (Y) Café L9
Superbt god coleslaw med D'Elidas, sesam, koriander och picklade grönsaker! D'Elidas är en underbar senapsbaserad sås från Panama som går att köpa på allas vår favorit butik för heta såser, Extreme Food FOOD MOB