Hönökaka från Fotö Smula jästen i degbunken. Häll i sockret. Koka upp 4 dl av vattnet och smält margarinet i det. Kyl blandningen med resten av vattnet Matklubben.nu
Grov hönökaka Jättegoda hönökakor med grahamsmjöl i. Receptet fann jag i tidningen Hembakat ( 1/2013). 50 g jäst. 5 dl ljummet vatten Sockertrollets Tårtor
Nötmaränger med chokladsmörkräm Sätt ugnen på 175°. Mixa nötterna i en matberedare. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner florsocker och nötter Matklubben.nu
Annas vegetariska linsbiffar Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Såhär gjorde jag ROBBANS MATBLOGG
Potatisterrin med getost och rosmarin Terrin är ett väldigt fint ord som kan låta lite skräckinjagande men som kan vara bra att använda sig av när man vill imponera på sina middagsgäster Bara en kaka till...
Rödspättarullader i vitvinssås Till varmrätt igår gjorde jag rödspättarullader som jag fyllde med spenat och västerbottensost. Dessa tillagade jag sedan i ugnen i en vitvinssås Gott Och Blandat