Så jag knepade och knåpade lite i köket och sedan blev det lite kakoroch några mini cupcakes. Jag tyckte det var dax att göra lite goo fika till min man att ha på jobbet och bjuda alla kunder
Det finns en deg man kan göra många goda sorters kakor av och det är mördeg. Blanda inte ihop den med smördeg som är den deg du bakar paj och wienerbröd av
Vispa upp ägget lätt och blanda med övriga ingredienser och de malda nötterna. Jag kände att jag var tvungen att lägga till att det var goda kakor i rubriken
kronans kaka, och hotta upp den med lite nya tillbehör. God är den också och den förtjänar faktiskt lite uppmärksamhet speciellt eftersom den dessutom passar till glutenintoleranta
Alltså att försöka äta nyttigt och så lite socker som möjligt OCH baka är lite svårt, så jag kom fram till - efter att ha dealat med mig själv, att alla brända kakor kunde jag få äta upp
Hade jag bakat en massa sorter i flera dagar (som jag brukar göra) hade frysen varit full med kakoroch jag hade nog inte kunnat motstå frestelsen och hade tänkt alldeles för ofta "Ska bara ta en liten"
Rör socker och smör ordentligt. Tillsätt mjöl, bakpulver, kokos och mjölk, och blanda väl. Skär rabarbern i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med socker och vaniljsocker
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner kesella, vanilj, salt, fett och mjöl blandat med bakpulver. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar botten. Strö över mandelspån och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter