men för att vara just FlygandeJakob så var detta ett VÄLDIGT bra recept. Vi hade verkligen delade åsikter om den här rätten men så kan det ju vara ibland
Efter att ha tryckt i oss hämtmat veckan innan så blev vi nu i veckan sugna på flygandeJakob. Våran variant är inte riktigt som originalreceptet, men minst lika god ändå
Här kommer ett supergott recept på FlygandeJakob. Enkelt att anpassa efter ens egna kosthållning och smak genom att justera mängden banan, jordnötter, grädde, bacon osv
Här blandas jordnötter, bananer, kyckling, bacon och chili i en makalöst god sammansättning. I Bilden nedan glömde jag att ta med Creme Fraichen och den ena bananen ska bort
Fräs baconet i en stekpanna och låt rinna av på ett hushållspapper. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn till, lägg kyckling och bacon i en ungssäker form
Det var så längesedan vi tillagade och åt FlygandeJakob här hemma. "Namnet FlygandeJakob kommer från dess upphovsman, Ove Jacobsson, som var verksam inom flygfrakt
Sätt ugnen på 225 grader. Stek baconstrimlor i torr panna. Krydda med lite nymald svartpeppar, tillsätt pressad vitlök mot slutet, låt steka med i någon minut och lägg sedan bacon åt sidan på hushållspapper
Gör så här. Så här gör du. Börja med att starta ugnen, 225 grader. Strimla och stek baconet knaprigt i en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil