Bakning

Bakning

Fröknäcke (LCHF)

Fröknäcke (LCHF)

Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
KANELBULLAR (GLUTENFRIA)

KANELBULLAR (GLUTENFRIA)

Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragitmig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var och att degen skulle va kladdig och svårhanterlig och inte gå att kavla, men fel fel fel det varhur smidigt som helst, och hur goda blev dom sen, jo supersuper goda
Nybakta Frukost Frallor

Nybakta Frukost Frallor

Bara att säga det gör att det läskar sig lite i mungiporna. Frukost Frallor. Lägger man till nybakta kan man verkligen se det framför sig
Nutella glaserade mockarutor

Nutella glaserade mockarutor

Det var dessa smågodingar gårdagens fikagäster bjöds på. Älskar verkligen allt med Nutella, och gärna kakor som innehåller en skvätt kaffe
Latmajas bröd

Latmajas bröd

Sätt ugnen på 175°c. Blanda i en bunke ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, bikarbonat, fänkål, sirap och solrosfrön
Enklare bröd

Enklare bröd

En av julklapparna jag fick var Martin Johanssons bok Enklare bröd. Jag har provbakat lite under jullovet och har redan fått ett favoritrecept