Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter. Lägg på folie efter ca 20 min så att det inte bränns. Tomatsås gjord på passerade tomater, spiskummin, vitlök som får puttra i ca 20 min
Vill du prova. Salta och peppra på in- och utsidan. Sätt ugnen på 200 grader. Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar
Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
Allt beror på vad som finns hemma och vilket humör man är på. Bryn köttfärsen i lite olja, tillsätt sedan lök och vitlök och låt steka vidare på lagom värme tills löken (och ev grönsaker du valt) blir mjuk, akta så att löken inte bränns