Fräs kycklingen i smör eller olja tillsammans med vitlök och purjolök. 500 g kycklingfilé, skuren i bitar. 1 kycklingbuljong. 500 g kycklingfilé. 1 kycklingbuljong
Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
4 600 g kycklinglårfilé 400 g morötter 2 msk smör 3 msk vetemjöl 5 dl vatten 1/2 dl vispgrädde 1 hönsbuljongtärning 2 msk ättiksprit (12 %) 1/2 tsk salt 1 dl finskuren dill 150 g strimlade salladsärter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1946 600 g kyckling
Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Lägg kycklingköttet ovanpå riset. Fräs nästan all purjolök och skivade champinjoner i smör och lägg ovanpå kycklingen