Min kokbok

Min kokbok

  • 2 Recept
OST OCH KASSLER PAJ (Glutenfri)

OST OCH KASSLER PAJ (Glutenfri)

Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen (degen blir ganska kladdig)tryck ut den i en pajform och låt vila i kylen 30 min. När pajdegen vilat färdigt så förgräddar du den i 10 min 200 graderUnder tiden vispar du ihop äggstanningenFyll sedan pajskalet med ett tunt lager av den rivna ostenta sen lök och kasslerblandningen och toppa sen med resten av den rivna osten(Själv så skivade jag 2 tomater och la på toppen)Häll sist på äggstanningenGrädda mitt i ugnen 200 grader ca 45 min
Vårbitar i långpanna

Vårbitar i långpanna

Grädda kakan i mitten av ugnen ca 15 minuter och ta sedan ut den. Bred över glasyren på kakan när den tagits ut ur ugnen efter ca 15 minuter. Stoppa sedan in kakan igen ca 5 minuter eller tills glasyren börjar bubbla