Denna kycklinggratäng gjorde jag för nån vecka sen och blev riktigt gott. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör tillsammans med curry, salt och peppar
En väldigt god gratäng på kycklingfilé med soltorkade tomater- och basilikasås. 4 portioner4 kycklingfiléer, ca 500 gSaltPeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja3 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomaterSätt ugnen på 200 grader. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör. Häll såsen över kycklingen och gratinera i 10 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 g. Krydda kycklingen (dela ev filéerna tvärsöver så det blir 2 tunnare bitar) och bryn den i smör
Igår stod det Kycklinggryta på menyn. Bryn kycklingen, salta och peppra. 4 st stora kycklingfileér 1 gul lök 1 pkt bacon smör kantareller ca 200 g tomatpuré ca 2 msk 2 dl matlagningsgrädde 1 burk creme fraiche 1½ msk kycklingfond ca 1 msk balsamvinäger salt och peppar örtagårdskrydda Gör så här. 4 st stora kycklingfileér. 1½ msk kycklingfond
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen