Låt kakorna kallna. Ringla chokladen över kakorna. Rör ihop rumsvarmt smör och muscovadosocker. Blanda i bakpulver, bikarbonat, mjölmix och havregryn, och blanda till en deg
Skär kakorna på snedden innan de kallnar. Dessa godingar gav mig 17 plats i SM i småkakor. Dela degen i 4 och rulla ut i längder lägg på bakplåtsklädd plåt tryck till lite på längderna med handen och grädda i ca 10-15 min i 175 grader kakorna skall vara gyllende karamellfärgade när de är klara nästan hellre för lite än för länge i ugnen, det är väldigt goda om du får de sega i mitten. 175 grader kakor
Småkakor som smälter i munnen. 60 stDu behöver150 g smör4,5 dl strösocker1,5 dl rapsolja2 msk vanilinsocker1 tsk hjorthornsalt5 dl vetemjölGör så härRör samman smör och strösocker
Jag behövde göra en kaka utan gluten. Så jag gjorde om en mazarinkaka. Mandelkaka med hallonglasyr. 200 g mandelmjöl, 3 ägg, 1 1/2 dl socker, 1 tsk bakpulver, 1-2 droppar bittermandelolja
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna