Efterrätter

Efterrätter

  • 3 Recept
Selmas festtårta med kolakräm

Selmas festtårta med kolakräm

Ingredienser Portioner. 1 tårta Bottnar 2 ägg 1 dl socker 1/2 dl potatismjöl 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Råkräm 2 äggulor 2 msk florsocker 2 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 2 gelatinblad Kolakräm 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl socker 1 krm salt 25 g smör Till garnering marsipan- eller chokladägg Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Påskig chokladruta

Påskig chokladruta

INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175 grader och klä en ugnsform (ca 20x20 cm) med bakplåtspapper. Lägg smör, strösocker och kakao i en värmetålig bunke och sätt den över ett vattenbad med nästan kokande vatten
Glutenfri Halloncheesecake

Glutenfri Halloncheesecake

Spana in denna fräscha, somriga och samtidigt hälsosamma halloncheesecake. Den kan jag tala om för er minsann inte går av för hackor