Kronärtskockscréme med citron och vitlök Gör så här. Låt skockorna rinna av ca 15 min för att såsen inte ska bli för lös. Mixa skockorna till en slät créme Touchoftaste
Inlagd grillad zucchini Gör så här. Skölj, ansa och skiva zucchinin i tunna skivor (ca 2 mm tjocka). Lägg zucchinin i en bunke och tillsätt salt, fond, olja och vinäger Touchoftaste
Glaze, allroundglaze Gör så här. Riv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna. Pensla på köttet minst tre gånger under grillningen Touchoftaste
BBQ sås Gör så här. Skala och finhacka rödlöken och vitlöksklyftorna. Kärna ur chilin och finhacka. Lägg allt i en kastrull tillsammans med övriga ingredienser Touchoftaste
Grillmarinad, Teriyakimarinad Gör så här. Riv ingefära och vitlök fint. Blanda sedan med övriga ingredienser. Smaka av med salt, peppar och ev mer fond Touchoftaste
Kryddsmör, Chimichurrismör Gör så här. Finhacka rödlöken och koka upp den med rödvinsvinägern tills vinägern kokat bort. Låt svalna Touchoftaste
Crème fraichesås med kalvfond och vitlök Vispa ihop samtliga ingredienser och låt stå i kylen minst 30 min innan servering. Såsen går även att koka upp och servera varm Touchoftaste
Grillolja, rökig paprikaolja Gör så här. Tvätta lime, riv limeskalet (spara lime) och vitlöksklyftan fint. Plocka timjanbladen. Blanda med paprikapulver, grönsaksfond och olivolja Touchoftaste