Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Oj vad fort den här lördagen har gått. Snart dags att börja med middagen. Dagens mysiga långfrukost blev extra mysig för hela familjen var vaken och åt tillsammans
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktiskt väldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
En av de bästa investeringarna jag har gjort är min Crock-Pot. Den är helt fantastisk. Bara att slänga i nyttiga råvaror och så lagar maten sig själv medan du sysselsätter dig med annat
Tacokryddad kyckling med grönsaker. Den här veckan har inte varit någon höjdare. Jag var hemma sjuk i början av veckan men trodde att jag var bra i onsdags så jag gick till jobbet men fick gå hem tidigare eftersom jag var helt slut
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en Crock Pot. Visste faktiskt knappt vad det var för något men efter att ha läst på lite så ville jag ju givetvis det
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det