skär ner kasslern i tunna skivor ca. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
Lägg över purjolöken och champinjoner och till sist kasslern. Har alltid gillat denna och lagar den med kassler och ibland med tonfisk lite titt som tätt
Vill du inte ha kassler i den sötsura grytan går det lika bra med kyckling och vill du inte ha ananas så går det bra med exempelvis bambuskott, mango eller wokgrönsaker