Påsk

Påsk

  • 6 Recept
BRANTEVIKSSILL

BRANTEVIKSSILL

Brantevikssill är en torrlagd sill som är ett måste till påsk, midsommar och jul. PåskPåsklunch Högtid PåskmiddagPåskmatPåskbufféPåskmeny Sill Sillinläggning Silltårta Matjessill Matjessillstårta 1 5-min sill
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

Gör så här. Skär kylskåpskallt smör i små bitar och blanda med mjölet. Tillsätt vatten och arbeta med fingrarna samman degen utan att överarbeta den
Matjesfat

Matjesfat

Koka äggen till krämig konsistens (ca 8 minuter), skala och dela i halvor. Vispa crème fraichen till en fast och krämig konsistens
Deviled eggs

Deviled eggs

Oj vad fort tiden går. Jag har ju inte gett er alla recept från midsommarbuffén än och snart är det dags för kalas med en massa nya recept
Påskbufféns sötaste ägg!

Påskbufféns sötaste ägg!

Skär en liten bit av den tjocka ändan på ägget för att den skall kunna stå upp. Var försiktig så du inte kommer nära gulan