Bröd

Bröd

  • 8 Recept
Stone Age Bread

Stone Age Bread

Stenåldersbröd är ett bröd bakat på nötter och frön utan jäst eller mjöl. Det är ett näringsrikt bröd som mättar gott och väl
Snabbakade stekpannebröd (Stompa)

Snabbakade stekpannebröd (Stompa)

Stompa är mjuka och goda tunnbröd som gräddas i stekpannan. Degen har ingen jästid, eftersom den innehåller bikarbonat istället för vanlig jäst, vilket gör att bröden går väldigt snabbt att baka
Morotsbröd i långpanna

Morotsbröd i långpanna

Ta ut plåten och flytta över brödet på bakplåtspapperet till ett galler. Grädda brödet mitt i ugnen i cirka 25 minuter
Medelhavsbröd med oliver (No-Knead)

Medelhavsbröd med oliver (No-Knead)

Häll sedan ut degen på ett mjölat bakbord, platta ut den med mjölade händer och lägg sedan degen omlott med hjälp av degskrapa och forma till ett runt bröd