Tai

Tai

  • 2 Recept
Pad thai

Pad thai

4 portioner. 10SP/portion. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja
Thailändska vårrullar

Thailändska vårrullar

Rör om ordentligt och tillsätt golden mountainsås, ostronsås, nudlar och böngroddar. Thailändska vårrullarca 40 stycken40 st kinesiska täckblad (rispapper, paketet heter oftast någonting med spring roll)1 kg blandfärs200 g finstrimlad vitkål200 g färska böngroddar (ta bort det gröna skalet)60 g glasnudlar/vermiceller6 st finstrimlade morötter4 st finhackade vårlökar/salladslökar4 st vitlöksklyftor2 finstrimlade lökar2 tsk salt2 msk golden mountainsås4 msk ostronsås2 msk olja1 knippe färsk koriandernymalen vitpeppar1 ägg, uppvispatOlja till friteringsöt chilisås eller sojasås som tillbehör- Blötlägg nudlarna enligt anvisning på paketet, slå av vattnet i ett durkslag och låt svalna