Bröd

Bröd

  • 5 Recept
Rågbullar

Rågbullar

Rör ut jästen i vattnet. Blanda ner ägg, salt, farinsocker och sirapen. Arbeta ihop degen med mjölet tills den släpper kanterna bra
Saftiga och goda tekakor

Saftiga och goda tekakor

Jag tycker att tekakor är godast med smör och en god ganska stark ost (prästost eller brännvinsost är jättegott till) och tycker att det är ett trevligt och gott frukostbröd som håller sig fräscht några dagar efter att man har bakat dem
Saftiga tekakor

Saftiga tekakor

Återigen är det min mormor som introducerat receptet till mig då detta var ett bröd som gick åt som smöret hemma hos oss för ett par år sedan, men av någon anledning stagnerade efterfrågan och leveranserna slutade
Saftiga grahamsfrallor!

Saftiga grahamsfrallor!

Jag tycker ofta att matbröd blir torra och lite trista efter någon dag, men inte dom här, dom är väl värda ett försök