Chicken Korma Jag har någon gång tidigare på bloggen pratat om att inte bli avskräckt från indisk matlagning, bara för att det är många kryddor i rätterna Cookie crumble
Elins chicken korma Skär upp kycklingen i ca 5x5 cm stora bitar och blanda med ingefära, vitlök och yoghurt. Marinera över natten Matklubben.nu
Ulrika Davidssons thailändska blomkålssoppa 1. Soppa. Skölj blomkålen och dela i mindre buketter. Lägg 4 buketter åt sidan till toppingen. 2. Skala och skär morötter i bitar MatHem
Gryta med fläskkött och mango chutney Putsa köttet, skär det i bitar och bryn det i lite matfett i en stekgryta. Salta och peppra. Skala och hacka löken grovt eller strimla purjolöken Matklubben.nu
Sesampanerad laxfilé med kokossås Lägg laxbitarna på ett smörpapper. Salta och peppra. Låt dem ligga 5 minuter. Blanda samman sesamfrö, citronskal och persilja till paneringen Hemmets Journal