Persiljejärpar är ju sagolikt gott… speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till. Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF… har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga
Hoppas ni har det bra alla. Här lyser solen nu på morgonen och termometern visar ca -15 grader. Otroligt vackert, men läste däremot att det skulle snöa idag vilket ju vore lite typiskt
Har du tröttnat på grillat. Gör då som jag och prova denna goda gryta. Receptet kommer från Hemmets Veckotidning och jag fann den på deras facebook sida
Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Salta och peppra. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar
Snart helg igen. Inte en dag för tidigt. Tycker inte att veckorna går sådär snabbt nu efter semestern. Men fredag i morgon och det blir nog en tur till Kulturkalaset och lyssna på Laleh
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna