Stek tillsammans med köttfärsen och lite olja tills löken mjuknat och köttfärsen blivit genomstekt. 500 g köttfärs. 1 pajdeg 500 g köttfärs 1 gul lök 1 förp tacokrydda 1 paprika ca 150 g majs 2 dl crème fraîche 150 g ost, riven
De man får tänka på när man kokar kött, är att man får ta bort skummet av äggvitan,. Det är köttet som släpper det vid kokpunkten, men det är lätt att ta bort med en sked
Vilken vacker höstdag denna fredag bjuder på. Denna årstid är verkligen underbar sådana här dagar. ) Sitter nu och börjar redan längta till kvällens middag då vi ska göra hemmagjord pizza, en riktig fredagsfavorit här hemma
Skär köttet i skivor. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i köttet och låt allt koka några min. 600 g fläskfilé, i st purjolök, 1 dl köttbuljong, 1 dl teriyaki, 1 msk soya, 1 krm svartpeppar, 1 dl youghurt, 1 tsk vetemjöl, 1 msk rostade sesamfrön. 1 dl köttbuljong
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 – 35 minuter