Potatislimpa med fördeg Till fördegen röres jästen ut i vattnet och de båda mjölsorterna blandas ner. Täck över och förvara i rumstemperatur tills nästa dag Matklubben.nu
Enkel kycklingfilé i lergryta - Allt i ett Lägg lergrytan i blöt ca 20 minuter, och förbered under tiden resten. Skala och skiva potatis och morötter Matklubben.nu
Torskfilé i gräddig purjolökssås 9 propoints Då var det måndag igen då. Var det inte det nyss. Har gjort en riktigt bra vecka viktmässigt trots middag på stan i fredags, minus 1,3 kilo, Jippie Gourmet light
Kantarellpaj med västerbottenost Pajdegen. 3 dl vetemjöl. 125 g kylskåpskallt smör. 2 msk kallt vatten. Fyllningen. 1 dl hackad lök. 200 g kantareller (ca 1 L) Christinas recept
Grönkålssallad med granatäpple och nötter Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete Sara Bakar