Ädelostpaj Hacka samman mjöl och matfett och vatten till en pajdeg. Låt den vila kallt någon timma. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant Matklubben.nu
Soltorkad tomat och broccolipaj med bacon Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade Gourmeten | En livsnjutares dagbok
Stolt fiskgratäng Lite retsamt brukar en av mina kamrater säga att jag har torkad svamp så att det räcker i en evighet, men det gör den ju inte när man de facto använder den lite nu och då Gourmeten | En livsnjutares dagbok
Smörstekt stolt fjällskivling Recept. Anna Stefansson. lör, 2013-08-31 23. 09. 20min. (0). Borsta bort allt skräp från svamphatten och skölj den försiktigt middagshjalpen.se
Laxpaj med spenat och feta Det här receptet är till en stor paj. Jag använde mig av en pajform på 30 cm i diameter. Pajdeg. 4 dl vetemjöl Lottas kök